Ajánlások

 

Csizmadia Péter - Ceremóniamester

"Matyi eredeti fotós beállításaival és rendkívüli módon egyedülálló ötleteivel tette emlékezetessé számomra ezt a szuper hangulatú fotózást. Az egy dolog, hogy profin használta a kellékeket és a fényforrásokat, de remek stílusérzékkel hozta ki a külsőmből a maximumot.
A lelkiismeretes odafigyelésével párhuzamosan kreatív meglátásaival is maradt ideje szórakoztatni engem, amit csak a képekkel töltött kifogástalan utómunkáival tudott felülmúlni. Kezei alatt páratlan alkotások születtek, amik saját vállalkozásom fellendítésében vitatathatatlanul fontos szerepet játszottak. Örök hála!"

 

Bosák Flóra - Duna House

"Brutális sorozat lett.
Ezentúl soha nem is gondolok másra, ha fotózásról van szó.
Engem maximálisan meggyőztél. Köszönöm!"

 

 

 

Takács Vilmos, gitáros - Ganxsta Zolee és a Kartel

"Kész élmény volt a fotózás az Ulz photography mesterével, mert kellemes környezetben, kreatív ötletekkel megáldott művésszel mindig könnyű dolgozni! Ha jó szemű és biztos kezű fotósra van szükséged, aki az utómunkát sem mismásolja el, akkor meleg szívvel ajánlom Mátyást! Vilkó"

 

 

Drnecz Brigitta - Esküvői fotózás

"Az elején kicsit féltem hogy mivel fiatal vagy,nincs elég tapasztalatod egy ilyen komoly munkával kapcsolatban. De sikerült teljesen rácáfolnod az aggodalmamra. Örülök hogy téged választottunk. A képek szuperek lettek,mindegyik tökéletesen visszatükrözi az esküvőnk hangulatát,és az adott pillanat varázsát.Sok-sok év múlva is öröm lesz visszanézni őket. Köszönjük."

 

 

 

 

 

Blaskó Nándor - Hórusz Ablak Kft.

"Jó hangulatú fotózás volt, családias hangulatban telt! Jól instruálja az alanyokat és ez a képeken is meglátszik. Köszönjük!"

 

 

 

 

Magyar Márta - Esküvői fotózás

"A kedvenceim a jól elkapott pillanatokról készült fotók (rizsszórás, tánc, stb) , de a beállított képek is tetszenek. Akiknek megmutattuk a fotókat, tőlük is pozitív visszajelzéseket kaptunk. Úgy érzem, az esküvő és a lakodalom minden fontos pillanatát megörökítetted. :)"

 

 

 

Terényi Zsolt - Esküvői fotózás

"Rugalmas egyeztetések és kommunikatív előkészületek, a tökéletesbe hajló munka és végeredmény; baráti hozzáállás és kapcsolat. Az egész szolgáltatás egyben pedig egyszerűen profi. Csak ajánlani tudom. :)"

 

 

 

Aslıhan Aida Abdikoğlu - Glamour fotózás

"Jó hangulatban telt a fotózás, egyből kialakult a modell és fotós közötti bizalom. Matyi képes kihozni bárkiből azt a természetességet, amitől különlegessé és élővé válik egy kép!"